Krůtí maso máte rádi. Ještě aby ne, krůtí maso je zdravé a většinou pochází z lepších chovů než to kuřecí. Dneska by se dalo říci, že jsme jej připravili na český způsob. Ale věřte, že to bude stát za to. Krutí stehýnko pečeme s bylinkami, na nízkou teplotu a hooodně dlouho, takže je krásně šťavnaté. To pak naporcujeme, posadíme na červené zelíčko připravené na červeném víně. Ale co jsou to ty baleše? Je to pokrm původem z Valašska. Jednoduše řečeno to je zbytek brambor z oběda, do kterých se přidá trocha mouky, vejce, nějaké bylinky, klidně sýr a osmaží se z nich krásně placičky. Valaši je klidně jí jako hlavní chod na sladko nebo na slano. Pro nás tyto placičky posloužili jako úžasná příloha, po které se budete moct utlouct.
400g
Určeno k okamžité spotřebě.
Krutí horní stehno
Bylinky
Česnek
Máslo
Milánská šunka
Červené zelí
Červená cibule
Červené víno
Třinový cukr
Brambory
Polohrubá mouka
Vejce
Sůl a Pepř
Lepek, Vejce, Mléko, Oxid siřičitý a siřičitany