Naše nová řada limitovaných jídel je tady! Výživové hodnoty pro všechny dietáře, suroviny od lokálních farmářů a omezený čas pro rezervaci.
Sous-vide je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném obalu, ve kterém jsou ponořeny do vodní lázně o přesné teplotě, která je nižší než bod varu. V této vodní lázni se mohou "táhnout" až několik hodin. Potravina si tak zachová přirozenou chuť, šťavnatost i živiny. A přesně takovou šťavnatou vepřovou panenkou, plnou chuti, jsme dnes pro vás připravili. K tomu lahodnou krémovou hráškovou tarhoňu a parmazán.
Víte, že označení sous-vide, z francoužštiny v překladu znamená "ve vakuu"?
400g
Bílkoviny 37g
Sacharidy 51g
Tuky 20g
Vláknina 5g
Celkový příjem kalorií je 2 374 Kj.
Určeno k okamžité spotřebě.
Vepřová panenka
Tymián
Rozmarýn
Bazalka
Máslo
Olivový olej
Tarhoňa
Cibule
Česnek
Hrášek
Bílé víno
Vývar
Grana Padano
Cherry rajčata
Sůl a pepř
Lepek, Vejce, Mléko