Sous-vide panenka s hráškovou tarhoňou a parmazánem

Sous-vide panenka s hráškovou tarhoňou a parmazánem

O jídle

Naše nová řada limitovaných jídel je tady! Výživové hodnoty pro všechny dietáře, suroviny od lokálních farmářů a omezený čas pro rezervaci.

Sous-vide je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném obalu, ve kterém jsou ponořeny do vodní lázně o přesné teplotě, která je nižší než bod varu. V této vodní lázni se mohou "táhnout" až několik hodin. Potravina si tak zachová přirozenou chuť, šťavnatost i živiny. A přesně takovou šťavnatou vepřovou panenkou, plnou chuti, jsme dnes pro vás připravili. K tomu lahodnou krémovou hráškovou tarhoňu a parmazán.

Víte, že označení sous-vide, z francoužštiny v překladu znamená "ve vakuu"?

400g

Bílkoviny 37g

Sacharidy 51g

Tuky 20g

Vláknina 5g

Celkový příjem kalorií je 2 374 Kj.

Určeno k okamžité spotřebě.

Suroviny

Vepřová panenka

Tymián

Rozmarýn

Bazalka

Máslo

Olivový olej

Tarhoňa 

Cibule

Česnek

Hrášek

Bílé víno

Vývar

Grana Padano

Cherry rajčata

Sůl a pepř

 

Alergeny

Lepek, Vejce, Mléko